G/4 bier en zijn producten
Het bier dat hier wordt voorgesteld is geen familie van het streekbier Kartuis.
Het productierecept is totaal verschillend en het wordt ook in een andere brouwerij gebrouwen.

G/4 Bier
Dit bier wordt onder initiatiefname van Guido en zoon Gregory Vierendeel gebrouwen in de brouwerij Craywinckelhof te Lubbeek. De naam G/4 is een afgeleide van hun namen. Het G/4 bier is een 7 granenbier met een alcoholisch gehalte van 5,8%.
Er ontstaat een smaakevolutie door de hergisting op de fles. Het is een licht en dorstlessend biertje. Een vlotte drinker bij zomers weer.

G/4 Trippel Blond - double whisky infused
De Trippel Blond G/4 wordt aangelengd met Schotse en Ierse whisky.
Het alcoholgehalte is hier 9,50% en enkel verkrijgbaar in 75 cl.

G/4 Trippel Blond - barrel aged on whisky casks
Deze Trippel Blond G/4 wordt 6 maanden op oude whiskyvaten gerijpt.
Het alcoholgehalte is 8,50% en ook verkrijgbaar in 75 cl.

G/4 Bierkaas
Bierkaas geproduceerd door Pieter Taelman in de Vierhoekhoeve te Oosterzele. Er wordt 22 l. bier aan 100 kg. wrongel toegevoegd, waardoor de G/4 biersmaak tot zijn recht komt. De nog warme koemelk van ’s morgens wordt onmiddellijk verwerkt. Tegen de middag ligt de kaas reeds te rijpen onder de pers. Ook hier wordt de Pili-Pili kaas gemaakt die een pittige nasmaak heeft.

G/4 Rillette
G/4 Rillette wordt bij ’t Potje Paté, de Veurn ‘Ambachtse geproduceerd. Het bevat varkensvlees met 10% G/4 bier.